Bu haber kez okundu.

Öğrencilere Uygulanan İzleme ve Değerlendirme Sınavının Analizi Yapıldı
banner229

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim seferberliği kapsamında Siirt merkez ve ilçelerde tüm 8. ve 12. sınıflara yönelik izleme ve değerlendirme uygulama sınavı gerçekleştirerek, sınavlara 8. sınıflardan 10.200, 12. sınıflardan 4.200 öğrencinin katıldı. 

Sınavın değerlendirmesi ve analizi İl Ölçe Değerlendirme Birimi tarafından gerçekleştirildi ve paydaşlarla paylaşıldı. İlimizde bulunan tüm okul müdürleri ile toplantı düzenleyen Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, değerlendirme sonrasında alınacak tedbirler ile yapılacak eylemler hakkında bilgi paylaşımda bulundu.

Bu sınavların amacının yılsonunda yapılacak LGS ve TYT-AYT sınavlarında öğrencilerimizin başarısını en üst noktaya getirmek olduğunu dile getiren Edip,Okullarında bu bağlamda kendi bünyesinde bir durum analizi yapmaları ve bu yönde eylem planları oluşturmaları gerekliliğini ifade etti.

Edip,geçmişiyle çok değerli alimlerin çıktığı bu güzel şehrin Türkiye sıralamasında daha yukarıda olması gerektiğini vurguladı.

Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, daha sonra idarecilerin görüşleri ve isteklerini dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli 4 yıl önce

Yahu basının burada ne işi var? Yoksa eğitimin sorunlarını basın çözüyor da biz mi bilmiyoruz.Sorunlar inşAllah çözülür de basına biz de teşekkür ederiz. O küçük büyük bütün eğitsel faaliyetler önce basınla paylaşılsın. Ondan sonra okullarda uygulansın.