Bu haber kez okundu.

Öğrenciler Karnelerini Aldı; Yarıyıl Tatili Başladı
banner229

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı yarı yıl tatili başladı.Bu yıl yapılan yeni düzenleme eğitim ve öğretim yılının  Kasım ayındaki ilk tatilin ardından ikinci tatili olan bu tatilde öğrenciler ve öğretmenler 15 gün süreyle dinlenecekler.

Vali Vekili Zihni Yıldızhan ‘Şehit Davut İlbaş Ortaokulu’nda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.Yarı yıl tatilinin başlaması ve karnelerin dağıtımı nedeniyle Şehit Davut İlbaş İlkokulunda bir tören düzenlendi.

Buradaki törene Vali Vekili Zihni Yıldızhan, Vali yardımcısı Selim Erkovan, Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Milli eğitim yöneticileri katıldı.

Sınıfları gezen Yıldızhan, Erkovan ve Edip öğrencilerle sohbet edip öğütlerde bulundular ve karnelerini dağıttılar.

Bu arada Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip okulun kantininde denetleme yaparak satılan ürünlerin mevzuata uygun olup olmadığını kontrol etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.