Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim ve Halk Eğitim Binaları Tamamlanma Aşamasına Geldi
banner229

Siirt önemli bir eksiğini daha gideriyor. Kobani olayları esnasında Halk Eğitim Merkezi Hizmet binasının yakılmasının ardından geçici binada hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ile yıllardan beri Öğretmenevi hizmet binasında faaliyetlerini sürdüren Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuşuyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, inşaatlardan sorumlu şube müdürü Mithat Ege ile birlikte son aşamaya gelen inşaatı gezdi ve yetkililerinden bilgi aldı.

Güneş, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının ilk iki katının Halk Eğitim Müdürlüğü, diğer üç katının ise Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kullanılacağını belirterek “Eylül ayında tamamlanmasını planladığımız binanın maliyeti 102 milyon TL dir.

Binanın altında kapalı bir otopark mevcut. Halk Eğitim Merkezimizin biri 120, diğeri 742 kişilik olmak üzere 2 salonu bulunacak. Bu salonlar tören ve benzeri etkinliklerde çektiğimiz salon ihtiyacını sona erdirecek. Artık bütün kurumların salon ihtiyacını karşılayabileceğiz. Yine Halk Eğitim Merkezinin kullanacağı bölümde atölye şeklinde 20 adet dershane bulunacak. Bu dershaneler dikiş nakış ve benzeri kurslar için kullanılacak.” Dedi.

Güneş, Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni hizmet binasına taşınması ile birlikte şu anda kullandığı alanların Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından otel hizmetlerine kullanılacağını belirtti.

Güneş söz konusu bina için ödeneğin bir önceki dönemdeki milletvekilliği esnasında Milletvekili Osman Ören'in büyük katkıları olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tillolu garip mehmet 6 yıl önce

Editör bizim tillolu vardı milli egitim müdürü 65 yaşından emekli oldu galiba yokmuydu yaş küçültme imkanı beni okuttu çocuğumu okuttu torunumu okuttu belki çocuğumun torununuda okutma imkanı olurdu erken emekli olmuş daha 46 yıl hizmet var yaklaşık