Bu haber kez okundu.

Memur-Sen Siirt İl Başkanlığına Murat Şeker Seçildi
banner229
Eğitim Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, oy birliğiyle Memur-Sen Siirt İl Başkanlığı görevine getirildi.
Eğitim Bir-Sen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçime, Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları ile delegeler katıldı. Şeker, 51 oyun kullanıldığı seçimde, Memur-Sen Siirt İl Başkanlığına getirildi.
Görevi Mehmet Beşir Özyeşil'den devralan ve kendisine olan güvenden dolayı tüm sendika başkanlarına ve delegelere teşekkür eden Şeker, merhum Mehmet Akif İnan'ın 1992 yılında başlattığı mücadeleyi en iyi şekilde sürdürmeye gayret edeceğini belirtti. Batılı ülkelerde sendikacılığın 1850'li yıllara dayandığını ifade eden Şeker, "Bizde niye sendikacılık yoktu? Çünkü bizim değerlerimizde 'Çalışanın hakkı alın teri kurumadan ödenirdi' diye bir sendikacılık yoktu. Bizim inancımızın gereği çalışanın hakkı kutsaldır ve bunu herkes ödemekle yükümlüdür. İşte bu açığı kapatmak için yola koyulan Mehmet Akif İnan hocamız, nicelikten çok niteliğe önem vermiştir.
Biz tüm çalışanlar olarak Memur-Sen çatısı altında bir ve beraber olmayı, değerler sendikacılığı yapmayı Mehmet Akif İnan hocamızla öğrendik"açıklamalarında bulundu. Bosna-Hersek'in Bilge Kral lakaplı efsane lideri Aliya İzzetbegoviç'in, "İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur.
Her iktidar geçicidir ve herkes, er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah'ın önüne hesap verecektir" sözlerini okuyan Şeker, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in bu sözlerine uyacaklarını kaydetti. Önceki başkan Mehmet Beşir Özyeşil'e ve önceki başkanlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Şeker, kaybedecek bir tek neferin olmadığını ve bu nedenle eleştirilere her zaman açık olduklarını sözlerine ekledi.
Memur-Sen Onursal İl Başkanı Bayram Bülbül'ün de katıldığı seçim, verilen iftar yemeğiyle sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtMemur-senMurat Şeker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus 9 yıl önce

hayırlı uğurlu olsun.