Bu haber kez okundu.

Kurtalanlı Lise Öğrencileri Avrupa'ya Uğurlandı
banner229

Kurtalan ilçesindeki İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus Programı kapsamında Romanya ve Portekiz'e gitti.

Kurtalan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bir grup öğrenci, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Yatak Yarası Önlemeye Yönelik Hemşire Yardımcılığı, Bakım Hizmetlerinde Yenilikçi Uygulamalar Avrupa Staj Deneyimi Projesi kapsamında Romanya ve Portekiz'e uğurlandı.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Erasmus Programı Mesleki Eğitim ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında hazırlanan Proje ile ilgili Okul Müdürü Ufuk Nergiz, Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Aynur Oğuz ve öğrenciler Kurtalan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.

Proje kapsamında 10 öğrenci ve 2 Rehber Öğretmen Romanya’ya giderken diğer taraftan 10 Öğrenci ile 2 Rehber Öğretmen de Portekiz’e gidecek. Öğrenciler Mart ve Nisan ayında 15 gün süreyle ‘Yatak Yarası Önlemeye Yönelik Bakım ve Tedavide Yenilikçi Uygulamalar’ın yapıldığı hastanelerde staj görecekler.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat'ı makamında ziyaret eden öğrencilere heyecanlarını hissettiğini,  genç yaşta Avrupayı ve Avrupa ülkelerini görmenin büyük bir şans olduğunu, bu şansı iyi değerlendirmelerini  Staj süresince disiplinli olmalarını, görevli koordinatör öğretmenlerinden bağımsız davranmamalarını, aynı zamanda proje kapsamında yurt dışına çıkacak tüm öğrencilerin ülkemizi temsil etmenin verdiği bilinçle çalışmalarında dikkatli olmalarını tembihleyerek başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.