Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan, Okuma Yazma Kursunu Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Eşi Ezgi İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kursu ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan tarafından temelleri atılan, Şirvan İlçemizde öncülüğünü Şirvan Kaymakamlığının üstlendiği Okuma-Yazma seferberliği ÇATOM merkezinde düzenlenen etkinliklerle hız kesmeden devam ediyor.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Eşi Ezgi İnan katıldığı '' İLK DEFTERİM “aktivitesi her yaştan iştirak eden vatandaşlara hem moral olmuş hem de başarılarını paylaşma fırsatı buldular

Bütün katılımcılara kırtasiye malzemesi dağıtan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Eşi Ezgi İnan, öğrenmede olumlu pekiştirmeyi sağlayarak motivasyonu daha üst seviyeye taşımak için; düzenlenecek olan okuma yazma ve güzel yazı yarışmalarıyla dereceye giren kursiyerlerin ödüllendirileceğini belirttiler.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, seferberlik kapsamında ilk etapta 706 kursiyere kurs açıldığını belirterek, "Eğitimler sonunda inşallah ilçede okuma yazma bilmeyen kalmayacak. Kaymakamlık olarak bu kursların yanında olduğumuzu, desteklerimizin süreceğini ifade etmek istiyorum. Maksadımız, artık okuma yazma bilmeyen kalmasın." dedi.

Daha sonra Okuma Yazma Seferberliği kapsamında kurslara katılan 706 kursiyere de "İLK DEFTERİM" ile kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Yarışma sonrası dereceye giren ilk 20 kursiyerlere
1. Kursiyer : Tam ALTIN
2. Kursiyer :Yarım ALTIN
3. Kursiyer : Çeyrek ALTIN
Geriye kalan derece ve sıralamaya giren kursiyerlere gram altın ödülü verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.