Bu haber kez okundu.

Karneler Dağıtıldı
banner229
2014-2015 Eğitim- öğretim yılının ilk dönemimin sona ermesi nedeniyle, Atatürk İlkokulunda karne dağıtım töreni yapıldı.
  Karne dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enis Önen, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
  Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay “Öncelikle ilimizin eğitim ve öğretiminde daha başarılı olması için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. 6-8 Ekim günü ilimizde yaşanan olaylarda büyük olumsuzluklar yaşadıklarını ve okulların yakıldığını ifade eden Suay, öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları için yakın okullara dağıtıldıklarını bu yüzden okullarda öğrenci sayısının artmasından dolayı sıkıntıların yaşandığını, ancak devletimiz yakılan okulları eskisinden daha güzel hale getirdiğini ifade ederek, bütün okullarda akıllı tahta sistemini kuracaklarını ifade eden Suay, 2014–2015 eğitim ve öğretim yılında yarıyıl tatiline girmesiyle beraber il genelinde 96 bin öğrenciye karnelerini dağıtmış bulunmaktayız. Yarıyıl tatilinin öğrenciler için hayırlı olmasını dilerken burada emeği geçen öğretmenler ve öğrenci velilerine teşekkür ediyorum” dedi.
   Konuşmanın ardından öğrencilere karnelerini Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve şube müdürleri tarafından dağıtıldı.
İl genelinde; 96 bin 917’i örgün, 9 bin 744 ‘ü de yaygın eğitim olmak üzere, toplamda 106 bin 661 öğrenciye karne dağıtıldı.
26 Ocak 2015 Pazartesi günü başlayacak olan yarıyıl tatili 6 Şubat Cuma günü sona erecek. 15 tatilin ardından eğitim ve öğretimin ikinci yarısında öğrenci ve öğretmenler için ilk ders zili 9 Şubat 2015 Pazartesi günü çalacak. Eğitim-öğretim yılı ise 12 Haziran’da tamamlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.