Bu haber kez okundu.

"Karne Sevinci Katlansın, Üşüyen Çocuk Kalmasın"
banner229

Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Öğrenci Topluluğu üyeleri yürüttükleri yardım kampanyası ile Şirvan ilçesi Taşlı köyü Yatağan İlkokuluna 100 öğrenciye mont, bot, okul çantası, pijama takımı, atkı,  bere, eldiven, kışlık çorap ve kalem çantasından oluşan yardım paketi dağıtımında bulunarak öğrencilerin karne sevincine katkıda bulundu.

Sponsor olarak Evolog Logistics, Ünlü Heykeltraş Ayla Turan, Tiyatro Eleştirmeni Banu Başkaya ve Narod Döşemeciyan başta olmak üzere çok sayıda yardımsever destekte bulunduğu etkinlikte, Topluluk Başkanı Berfin Çoban ve Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Fatih Çığ, Şirvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vadullah Yavuz, İlkokul Müdürü Resul Atabay, Doç. Dr. Arzu Çığ ,Topluluk Üyeleri, ve İlkokul Öğretmenleri Özge Gizem Kılıç, Esra Ocak, Zuzan Kaplan Aydın, Bahar Çelen, Aysel İrez ve Nurullah Günbatar' ın katılımı ile karne dağıtımı ve hediyelerin takdimi gerçekleştirildi.

Gün boyunca öğrencilerin mutluluğuna sahne olan etkinlik, karne alan öğrencilerle fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.