Bu haber kez okundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay’dan Gazeteciler Günü Kutlaması
banner229
İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Özel Kalem Müdürü Cemalettin Akınay gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay yaptığı açıklamada; “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan "basın" ya da yaygın kullanımıyla söyleyecek olursak "medya", bütün bir toplumun gören gözü, işiten kulağı, hisseden yüreği ve mümeyyiz aklı durumundadır.
Açık bir toplumun oluşumuna önemli katkılar sunan basın mensupları, aynı zamanda herkesin kendi düşüncesini kolayca ve rahatça ifade etmesine, her fikrin açıkça toplumda yer bulmasına, insan hakları ve daha birçok önemli konuda toplumun bilinçlenmesine vesile olmaktadır.
Çağdaş ve açık bir toplumun tüm kuralları ve kurumlarıyla işlerlik kazanmasında basının yeri asla göz ardı edilemez. Çok önemli süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde basın mensuplarımıza gerçeklerin düzgün bir şekilde topluma iletilmesi noktasında çok büyük sorumluluklar düşmektedir.
Basın mensuplarımızca objektif, tarafsız, cesurca bir tavrın sergilenmesi ideal bir toplumun oluşumuna da büyük katkılar sağlayacaktır. Çağın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu bulunmaktadır.
Basın mensupları her türlü zor şartlarda çalışmayı ilke edinerek ve hiçbir zaman yılmadan, usanmadan görevlerini ifa etmektedirler. Bu güzide mesleği ve basın camiasını toplum olarak her zaman takdir, saygı ve şükran duygularıyla takip etmeye devam etmekteyiz.                                                                                          Bu vesileyle eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili olumlu uygulamaları destekleyen ve kamuoyuna tanıtan, eksikliklere ve olumsuzluklara ise yapıcı eleştirileriyle dikkat çeken ve olumlu katkılarda bulunan basın camiasına İl Milli eğitim çalışanları adına şükranlarımı sunarken; değerli basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, değerli gazetecilerimize ve ailelerine sağlık ve başarılar diliyorum. “Dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Metin Arıtürk ziyaretten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve Özel Kalem Müdürü Cemalettin Akınay’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.