Bu haber kez okundu.

Eğitim Çalışanları İl Dışı Yolluklarını Alabilecek
banner229

 Tüm Eğitim-Sen Başkanı Selman Aksu, sendika adına yaptığı yazılı açıklamada eğitim çalışanlarının il dışı yolluk ve yevmiyelerini alabileceklerini ifade etti.

     Sendika tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:13 Eylül 2014 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye genelinde açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavına katılmak üzere memuriyet mahalli dışında sınava katılan Eğitim çalışanlarımızın yolluk ve yevmiyelerini almaları için 30.09.2014 günü Sendika olarak yaptığımız resmi başvuru kazanımla sonuçlandı. daha önce bu ve buna benzer sınavlara katılmak üzere il dışına giden eğitim çalışanları hiç bir şekilde herhangi bir yolluk ve yevmiye alamıyordu ancak bu kazanımla artık eğitim çalışanlarımız her kademedeki sınavlara katılmak üzere il dışına çıkmaları halinde bunu emsal göstererek hiçbir aracıya gerek duymadan yolluklarını alabilirler.
         Hatta daha önce de Şube Müdürlüğü vb. gibi sınavlara katılan Türkiye’nin  her ilinde görev yapan Eğitim çalışanları da sendikamızın bu önemli kazanımını emsal göstererek geçmişten kalan yolluk ve yevmiyelerini alabilirler.
Bu sayede artık ücra bir ilde genel merkezli bir sendikanın kazanım elde edemeyeceği algıları da ortadan kaybolmuş ve tüm Türkiye’de görev yapan Eğitim çalışanlarının haklarını alabilmeleri için önemli bir görev üstendiğini ispatlamıştır. Artık söz sahibi, üyelerinin hakkını Hizmet Sınıfı ayrımı yapmadan arayan ve üyelerinin uğradığı hak kayıplarının telafisi için gerek hukuki gerekse idari yönden haklarını sonuna kadar kovalayan bir sendika mevcuttur. Yakın zamanlarda daha önemli kazanımlar elde etmek üzere yaptığımız başvuruların olumlu sonuçlanacağından eminiz.
Tüm Eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSendika
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.