Bu haber kez okundu.

Çanakkale Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan, Vilayetler Birliği Anaokulu'na Anlamlı Hediye
banner229

Çanakkale Zübeyde Hanım Anaokulu kardeş okul kapsamında İlimiz Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencilerine Türk Bayrağı logolu tişört hediye gönderildi.

İlimiz Vilayetler Birliği Anaokulu Öğretmeni Serap Merdan, Çanakkale Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmeni Saadet Ersoy'la sosyal medya üzerinden irtibat kurarak, çocuklarda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla,28 öğrencisine Türk Bayrağı logolu tişört hediye gönderilmesini sağladı. 

Hediyeler arasında öğrencilerin kendi yazdıkları mektuplar da bulunuyor. Anaokulu öğrencileri gönderilen hediyeler ve mektupları aldıktan sonra çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Paylaşmanın ve kardeşlik duygularının ön planda tutulduğu proje kapsamında yardımlaşmanın önemi vurgulandı.

Vilayetler Birliği Anaokulu Öğretmeni Serap Merdan, çocuklarda yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek amacıyla Çanakkale Zübeyde Hanım Anaokulu kardeş okul olduklarını ifade ederek, Projeye destek veren başta Çanakkale Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmeni Saadet Ersoy' a öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

Vilayetler Birliği Anaokulu Müdürü Orhan Danış, projenin kaynaşma açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Danış, “Böyle anlamlı ve dayanışma içeren bir projeyi hayata geçiren Öğretmenimiz Serap Merdan’ı tebrik ediyorum. Oluşturulan bu kardeşlik köprüleri sayesinde birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenecektir. Böyle anlamlı çalışmaların artarak devam etmesini diledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de terörist unsurlara yönelik yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik’e destek veren minik öğrenciler okul bahçesinde, Mehmetçik’e selam verdi. Hilal ve yıldız yaparak destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.