Bu haber kez okundu.

Bursa "Özel İlk Ders Anaokulu"ndan  Eruh Ufaca İlkokulu Öğrencilerine Yardım
banner229

Bursa Özel İlk Ders Anaokulu öğrencileri, Siirt'in Eruh ilçesinde bulunan köy okulu Ufaca İlkokulu öğrencilerine destek için yardım kermesi düzenledi.

Bursa ilinde faaliyet gösteren "Özel İlk Ders Anaokulu" öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği kermesten elde edilen gelir ile Eruh ilçemize bağlı Ufaca İlkokulunda okuyan öğrencilerin bütün ihtiyaçları giderildi.

Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kardeş Okul Etkinliği kapsamında Eruh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Beştaş, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu müdürü İbrahim Tefrul ve öğretmenleri ile beraber köy okulu Ufaca İlkokulunu ziyaret ettiler.

Bursa Özel İlk Ders Anaokulu öğretmen ve öğrencilerin düzenlediği kermesten elde edilen gelir ile toplanan paralarla alınan malzemeler, Bursa Özel İlk Ders Anaokulu Müdürü Gönül Şentürk ve öğretmenlerinin özenle hazırlayıp gönderdikleri bir birbirinden güzel hediyeler Eruh İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Beştaş ve beraberindekilerle birlikte Ufaca İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, Bursa Özel İlk Ders Anaokulu öğretmen ve öğrencilerine ve emeği geçen herkese ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak teşekkür etti.

Etkinlikte, Siirt Eruh Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan palyaço ekibi de Öğrencilerle güzel oyunlar oynadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.