Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı Çotu,Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi
banner229

Baykan Kaymakamı Cuma Çotu okul müdürleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Baykan Yatılı Bölge Ortaokulu’nda yenen yemeğin ardından 2017-2018 eğitim öğretim yılı içinde yapılması gerekenler ele alındı.
2017 - 2018 eğitim-öğretim yılının devam etmesi nedeniyle, Baykan İlçe Kaymakamı Cuma Çotu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Baykan Kız Yatılı Bölge ortaokul bahçesinde salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Cuma Çotu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Eşref Altun, Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Saldıran ile birlikte merkez ve köy okullarının müdürleri katıldı.

Okul müdürleri ile tanışma toplantısı yaptı. Tanışma toplantısında, Baykan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda birinci dönem eğitim öğretim yılının genel değerlendirilmesi ile ikinci dönem eğitim öğretim yılında yapılması planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve bir önceki toplantıda kararlaştırılan projelerin uygulanması kararı alındı.

Kaymakam Çotu, toplantıya katılan bütün okul müdürlerine tek tek söz vererek kendilerinden okullarının son durumları hakkında bilgiler aldı. Toplantıda yeni projeler hakkında ise görüş alışverişi yapıldı.

Kaymakam Çotu, “İlçemizdeki öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle kimsesiz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Kaymakamlık olarak okul ve kurumlarımıza her türlü desteği vereceğini belirten Kaymakam Çotu, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, "Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir.

Eğitimde temel felsefemiz iyi insan yetiştirip, çocuklarımızın terör örgütlerinin eline düşmelerini önlemeliyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde tüm okullarımızı gezerek sorunlarını tespit edip, eğitim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.